Aereco

Aereco 2018-01-29T13:39:42+00:00

Hatékony energiatakarékos szellőzés

Légbevezetők, tetőventilátorok, tűzvédelmi szelepek

Az Aereco szellőzési rendszer elemei között a nyílászáróba építhető páraérzékelős légbevezetőktől a csendes ventilátorokig, energiatakarékos részegységek egész sorát találja meg, amelyek megoldást jelentenek a korszerű szigetelési elvárásoknak megfelelően felújított panelépületek szellőzésének kialakításakor: Készülékeink alkalmazásával megelőzhetők a falszigetelés és nyílászáró csere következtében “becsomagolt” lakásokban párásodás és penészedés kialakulása.

Légbevezetők – Hogy mindig friss levegő legyen a lakásban
A formatervezett, nyílászárókba akár utólagosan is beépíthető, páraérzékelővel ellátott légbevezető segédenergia igénybevétele nélkül a helyiségek páratartalmának függvényében automatikusan szabályozza a friss levegő utánpótlását. A megfelelő elemek szakszerű kiválasztásával biztosítható a nyílt égésterű gázkészülékek biztonságos használathoz szükséges mennyiségű levegő is.

Szellőzőkürtők karbantartása
A meglévő szellőzővezeték állapota jelentősen befolyásolja a – mindennapi tevékenységeink során – elhasználódott levegő elszívásának hatékonyságát. A koszos légcsatornákat időről-időre ki kell tisztítani, mert az évek során lerakodott szennyeződések, baktériumok egészségügyi problémákhoz vezethetnek, és csökkentik a szellőzés hatékonyságát is. A lerakodott kosz esetleges tűz esetén az égést is gyorsíthatja. A lyukas, hiányos, deformálódott légcsatornák problémáit a felújítás során orvosolni kell, mely hiányosságok a szellőzőkürtőbe leeresztett, kamerával ellátott szondával könnyen feltárhatók.

Tűzvédelmi szelepek
A régi anemosztátok helyére megfontolandó tűzvédelmi szelepek beépítése, amelyek baj esetén automatikusan lezárnak és nem engedik a tűz lakások közötti a szellőzővezetéken.

Energiatakarékos, akár napelemmel is kombinálható tetőventilátor
A régi energiafaló tetőventilátorok korszerű Aereco VBP (12V, 15W) huzatfokozó ventilátorokra cserélhetők, amelyek jelentősen csökkenthetik a társasház villanyszámláját. A Hungarotherm 2009. Épületgépészeti kiállításon díjat nyert ventilátor akár napelemmel is kombinálható, ezáltal további megtakarítás érhető el. A régi tetőventilátorok üzemeltetéséhez szükséges energiaigény, és a karbantartásának költségeivel számolva a beruházás akár 2-3 éven belül megtérülhet.

Egyszerűség és működés:
Az Aereco által kifejlesztett és gyártott szellőzési részegységek ötvözik az egyszerű működést, a könnyű karbantartást a megbízható műszaki teljesítéssel.

Műszaki segítség és tanácsadás:
Mérnökirodánk kész műszaki segítséggel és tanácsadással támogatni Önt a szellőzőrendszer felújításával és üzemeltetésével kapcsolatban.

Célunk, hogy megtalálja a legalkalmasabb légtechnikai megoldást.

Tekintse meg honlapunkat: www.aereco.hu
Tegye fel kérdését telefonon! Elérhetőségeik: (06-1) 214-44-21, vagy (06-1) 225-03-72