Tisztelt Kollégák, Hölgyeim, Uraim!

Nyomatékkal hívjuk el a figyelmüket, hogy az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan 2020. december 18-án pályázatot tett közzé
az okos költségmegosztás és radiátor csere program 2020 pályázat keretében. (a pályázat kódszáma ZFR-ÉMI[1]TÁV/2020). A pályázaton a távhőszolgáltatásban érintett lakások fűtési rendszereinek korszerűsítése, felújítása támogatható. A pályázatot 3 milliárd forintos támogatási kerettel hirdették meg, és távfűtéssel ellátott társasházak és lakásszövetkezetek számára érhető el.
Pályázni 2021. március 16-ától lehet a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig. A pályázati felhívás és útmutató a www.emi.hu oldalon érhető el.
A pályázattal kapcsolatban az elmúlt évek referenciája és jelentős vevői megelégedettség okán a LOSZ javasolja és támogatja a Techem Kft. által forgalmazott termékek beszerzését és pályázaton való támogatás kérését.
A pályázat beadásával kapcsolatosan segítséget kérhet a losz@losz.hu, vagy a techem@techem.hu e-mail címen, vagy az ismert telefonszámokon.

Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere program 2020

Szabó László
elnök