Az Európai Beruházási Tanácsadó Hálózat (EIAH) – az Európai Beruházási Bank (EIB), együttműködésben az Európai Bizottsággal, valamint a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) örömmel meghívja Önt az alábbi rendezvényre:

Európai Beruházási Terv: tanácsadási szolgáltatások és finanszírozási lehetőségek magyar projektgazdák számára

A rendezvény az Európai Beruházási Terv (EFSI, vagy más néven Juncker-terv) keretében a magyar magán és közszféra projektgazdák számára elérhető tanácsadási és finanszírozási lehetőségeket mutatja be. Sor kerül továbbá az EFSI magyarországi végrehajtásának áttekintésére az EIAH-n keresztül nyújtott hitelezési és tanácsadási támogatások tekintetében. A rendezvény lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy jobban megismerjék az EIB tanácsadási szolgáltatásait, amelyek a beruházási projektek azonosításához és előkészítéséhez, valamint technikai segítségnyújtáshoz és finanszírozási lehetőségekhez érhetőek el.
Az EIB ELENA csapata bemutatja az ELENA Energiahatékonysági kezdeményezés működését és releváns esettanulmányait, ezt követően pedig az MFB előadja az ELENA programmal kapcsolatos magyarországi tapasztalatait.
A következő szekció a Beruházási Platformokra, azok céljaira, működésére és felállítására fókuszál. Továbbá bemutatásra kerülnek már sikeresen elindított Beruházási Platformokra vonatkozó esettanulmányok is.
A rendezvény lehetőséget nyújt a magyar tanácsadóknak, hogy jobban megismerjék az EIB tanácsadási szolgáltatások nyújtására vonatkozó együttműködési lehetőségeit Magyarországon.

További információ az MFB-ről: http://www.mfb.hu/
Érdeklődése esetén, további információért írjon ide: losz@losz.hu
LOSZ Titkárság