Tisztelt Megyei Szövetségi vezetők, Tisztelt Küldöttek, LOSZ tagtársak!

Mint ismeretes a LOSZ az egyetlen olyan szakmai civil szervezet a lakáságazat ingatlanüzemeltetési szektorában, mely stratégiai együttműködési megálapodással rendelkezik a Magyar Kormánnyal.

Ennek a megállapodásnak a tartalmi elemei az elmúlt közel 2-2,5 évbe jelentősen változtak, kibővültek és új tartalommal és hatékony együttműködéssel töltöttük ki a keret megállapodás adta lehetőséget, melyben a Miniszterelnökség és az Országos Szövetkezeti Tanács folyamatos és aktív partnerséget tanúsított, értékelve, elismerve és elfogadva javaslataink és észrevételeink jelentős részét.

Az együttműködés eredményeként, – ha kis mértékben is – de részesei voltunk annak a folyamatnak, melynek következtében létrejött, és az európai tagállamok közt elsőként készült, majd került beadásra Magyarország 2021-2027-es programozási időszakára vonatkozó Partnerségi Megállapodás. Az Európai Bizottságnak benyújtott Partnerségi Megállapodás minden bizonnyal hatékonyan fog hozzájárulni Magyarország további fejlődéséhez.

A LOSZ együttműködésével kapcsolatban a Miniszterelnökség Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság nevében, Ágostházy Szabolcs úr által részünkre írt köszönő levelet teljes tartalmában csatolva tesszük közzé.

Miniszterelnökség LOSZ Partnerségi megállapodas

Szabó László s.k.

elnök

LOSZ