Az alábbiakban foglaljuk össze az Alaptörvény 53. cikk (1) bekezdése alapján a Kormány által kihirdetett, a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendeletben foglalt, abból adódó, a társasházakat, Lakó- és Üdülőszövetkezeteket érintő sajátos szabályokat és azok alkalmazásának lényeges elemeit.
Tájékoztatónkhoz csatoltan közre adjuk a hivatkozott Kormány rendelet teljes anyagát, valamint a 2020. évi CIX. törvény a koronavírus-világjárvány második hulláma elleni védekezésről kiadott Törvényt, továbbá a korábban kiadott tájékoztatónkat, a rendkívüli jogrend jelenleg is fennálló hatálya okán.

Tájékoztató a COVID 19 Vírus (Koronavírus) által okozott veszélyhelyzet második ütemének fennállása alatt a lakásszövetkezetek, társasházak működésére vonatkozó megváltozott és 2020. november 11. napján hatályba lépett szabályokról.

Tájékoztató a veszélyhelyzet megszüntetésével kapcsolatos a lakásszövetkezetek és a társasházak szervezeti működésével összefüggő 2020. június 18-án hatályba lépett jogszabályi rendelkezésekről

Munkáltatói igazolás

Magyar Közlöny 237. szám

Magyar Közlöny 242. szám